*Free two-day shipping and returns

Oameni la moda | DANA IUGA

Unul dintre oamenii la modă pe care abia așteptam să vi-i prezentăm este designerul Dana Iuga. Împreună cu Dana avem o adevărată istorie, pentru că despre ea am scris primul articol atunci când am lansat MAUVERT și tot ea a fost cea care ne-a invitat la primul eveniment de modă la care am luat parte vreodată – Romanian Fashion Week, Iasi 2008. Dana este doctorand al prestigioasei „Școli de modă de la Cluj” (Universitatea de Artă și Design, oficial) și încă de la terminarea facultății s-a concentrat exclusiv pe pantofi. Şi asa cum probabil vă imaginaţi, Dana este o colecţionară avidă, iar tocurile de 12 sunt arma ei permanentă.

Am fost la curent cu fiecare pas din procesul lansării propriului brand de încălțăminte, iar acum, când pot să port produsul finit, nu pot decât să fiu mândră de standardul de calitate la care se ridică pantofii HARDOT.

Un mic exercițiu pe care îl fac de fiecare dată când ne întâlnim este să o întreb pentru ce a mai făcut obsesii, ce mituri în materie de modă a mai testat, în ce mai investește sau ce designeri fresh a mai descoperit. Așadar, luați notițe de la un observator fin al modei, cu o pasiune declarată pentru universul erotic chic:

dana-iuga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten + 20 =